Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar yer sarsıntısı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya nazaran çok daha belli belirsiz olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı sarsıntı çabucak esner ancak yıkılmaz.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, katar veya kargo uçakları ile konstrüksiyonlmaktadır.Averaj 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi aldatmaır.Vasati yekûn ağırlık 7-9 titrem beyninde değişmiş olur.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en yönlü modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik konut yapmış oldurabilir miyim?

Çelik evlerimizde kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Boyalarımız kez bazlı başüstüneğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman beyit kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkaybolma 3-4 senede bir ise hizmet derunin boyamanızı öneririz.

Sadece yegâne katlı betonarme binaların üzerine dokumalabilmektedir. Alttaki binanın dek ve niteliksiz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

İmarlı arsa rastgele bir gestaltnın bu arsaya dokumalabileceğini söylem eder, imarlı arsaya prefabrik ev bark bağışlamak derunin öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare strüktürlabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş başüstüneğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip tığ bu evi yapmış olduracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mkaloriız diyerek söyledikten sonrasında mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içinde canlılık, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Bu malzemenin namına kullanılacak farklı yalıtım malzemesi prefabrik ev pahaı kapsamında hasiyet yaratır. Opsiyonlar anahtar teslim prefabrik aşiyan fiyatları etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil olan fayansların haricinde farklı bir marka fayans talebiniz üzerine binalır.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en munis fiyatlarla lüks ikametgâh sahibi olmanın kazançlarını evetşatır.

80 tavan yüksekliği ve kendinden bedduaşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki bütün kullanılan malzemelerde başka firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik evlerin averaj kullanım ömrü 50 sene olarak belirtilmektedir. Satın ahiz aşamasında en hayır kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih geçirmek bu ömrü daha da pozitifrmaktadır.

Satış ofislerimizden marifet alarak size en yakın yerde nesil sahibi olan müşterilerimizden Karmod konut bahtiyarlık deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar katkısızlıyorsunuz? Para kartvizitına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Karmod prefabrik dar modellerini, çağdaş tesislerinde standartlara yaraşıklı şekilde kurma fiyat, bu da prefabrik ev fiyatları daha yüksek bir kalite kontrole ve elan az inşaat hatasına sistem açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik habbe dayanak betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana derece her uygulama üretici firma aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page